Franchise

Η πιο προσιτή επένδυση σε street cafe!

Franchising ή δικαιόχρηση ονομάζεται η τεχνική της υιοθέτησης και χρήσης ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού μοντέλου και η επονομασία κάποιου άλλου έναντι ενός αντιτίμου. Είναι το σύνολο των δικαιωμάτων βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούν εμπορικά σήματα και επωνυμίες, πινακίδες καταστημάτων, πρότυπα χρήσεως, σχέδια, δικαιώματα αντιγραφής τεχνογνωσίας ή διπλώματα ευρεσιτεχνίας προς εκμετάλλευση με σκοπό την μεταπώληση προϊόντων ή την παροχή υπηρεσιών σε τελικούς χρήστες.

Προκειμένου να υλοποιηθεί η σχέση μεταξύ δικαιοπάροχου και δικαιοδόχου και να πετύχει σωστά η συνεργασία υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν και από τις δύο πλευρές.

Franchise contract (σύμβαση δικαιόχρησης): Είναι η νομική σύμβαση που υλοποιείται μεταξύ του δικαιοπάροχου (Franchisor) και του δικαιοδόχου (Franchisee), στην οποία αναλύονται με λεπτομέρεια και σαφήνεια οι όροι της συνεργασίας τους, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τους.

Η φιλοσοφία της αλυσίδας μας στηρίζεται στα παρακάτω:

  • Έρευνα κι εξέλιξη σε κάθε πτυχή της λειτουργίας και των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας
  • Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού κι ενημέρωση σε θέματα υλικών, νέων τάσεων και τεχνολογίας
  • Ειλικρίνεια, σεβασμός, μέγιστες παροχές προς τους επισκέπτες αλλά και προς τους συνεργάτες μας 
  • Αποτελεσματική υποστήριξη των καταστημάτων franchise με σκοπό την υγιή διάρκειά τους

Βάση και πρωταρχικό παράδειγμα της επιτυχίας μας αποτελούν τα ίδια μας τα καταστήματα. Το «Café Mé» προτείνει να αξιοποιήσετε την επένδυσή σας και να έρθετε στην ομάδα μας παρέχοντας οργανωμένο πλάνο, μια έτοιμη κι έμπειρη ομάδα στελεχών που θα σας οδηγήσουν σωστά στο άνοιγμα ενός νέου «Café Mé» και στον δρόμο της κερδοφορίας. Διαθέτουμε το επιχειρηματικό σχέδιο και την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε ένας νέος και όχι απαραίτητα έμπειρος επιχειρηματίας να κάνει το δικό του «Café Mé» αφού πρώτα δει την πραγματική λειτουργία, δεχθεί συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή του χώρου και για την οργάνωση λεπτομερειών στο ξεκίνημά του. Με λίγα λόγια με την από κοινού συμφωνία μας να έχει πλήρως εξοπλισμένο εντός 30 ημερών δικό του «Café Mé» με τις απαιτούμενες κατασκευές [προαιρετικά] με εκπαιδευμένο προσωπικό, με όλες τις προμήθειες υλικών και με πλάνο marketing & επικοινωνίας. 

Η ανάπτυξη που στοχεύουμε να γνωρίσει η αλυσίδα μας τα επόμενα χρόνια αποτελεί κίνητρο για εσάς. Μπείτε από τους πρώτους στην ομάδα μας κι επωφεληθείτε από τις συντονισμένες ενέργειες προβολής, από τα προσιτά κόστη συνεργασίας και από τη συνεχή προστιθέμενη αξία.

Εμπειρία και αποκλειστικές συνταγές

Το «Café Mé» δουλεύει επιτυχώς μια δεκαετία.
Η επιχείρηση κινείται σε γρήγορους πρωινούς κυρίως ρυθμούς κι εξυπηρετεί την καθημερινή συνήθεια για ποιοτικό καφέ και πίτες δίνοντας έμφαση στο όμορφο περιβάλλον και στην καλή φήμη που φέρνει συνεχώς νέους πελάτες και διατηρεί ικανοποιημένους τους καθημερινούς.

Προσιτό Franchise
Η εταιρεία μας προωθεί εξελιγμένο μοντέλο ευέλικτου franchise με απλές λύσεις και με σκοπό την κερδοφορία και τη διάρκεια του franchise.

Αποκλειστικότητα περιοχής

Εξασφάλιση καλής θέσης καταστήματος
Η επιλογή περιοχής είναι άκρως σημαντική και αποτελεί βασική προϋπόθεση ώστε το νέο «Café Mé» να αποδίδει και να γίνεται πιο γνωστό.

Δύο consept καταστημάτων [mini & large]

Συνεχής εκπαίδευση προσωπικού

Συντονισμένη ανάπτυξη δικτύου σε Ελλάδα & εξωτερικό 

Δεν απαιτούνται royalties

Εταιρική οργανωμένη επικοινωνία – marketing

Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση
Η ατμόσφαιρα και η επιλογή της διακόσμησης των καταστημάτων «Café Mé» είναι βασισμένη σε συνεχείς τροποποιήσεις με σκοπό να καταλήξουμε στην καλύτερη ομοιομορφία και αποτύπωση του brand σε κάθε ορατή γωνιά των καταστημάτων μας αλλά και να βοηθά στην ευχάριστη διαμονή των πελατών μας ταυτόχρονα με τη λειτουργικότητα των χώρων που απαιτείται.

Διασφαλίζουμε ποιότητα και χαμηλά κόστη προμηθειών
Σας εκπαιδεύουμε για την παραγωγή cafe και snacks με τρόπους που προστατεύουν από περιττά έξοδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Σύντομος χρόνος απόσβεσης
Η απόσβεση ενός καταστήματος «Café Mé» υπολογίζεται ανάλογα με τις ξεχωριστές κατά περίπτωση συνθήκες  [περιοχή, ενοίκιο, μέγεθος του καταστήματος] από 1 μέχρι και 2 χρόνια.

* Επικοινωνήστε με τον Yπεύθυνο Franchise για περισσότερες πληροφορίες: Αποστόλης Νταϊλιάνης, κιν. 6932 26 60 65, info@andcom.gr